
Velkomen til Cafè, Bar og Brasserie 59° – staden for kulinariske og koselege treff.
Her vert sør-amerikansk stil foreina med ein kortreist og kvalitetsrik meny, og ei heilt unik atmosfære. Opplev kjensla av å kome til ei «ny verd», kor stemninga er avslappa, varm og hyggeleg. Kor du kan nyte alt frå ein deilig matbit, eit glas med drikke, à la carte, eller berre slappa av med ei god bok og ein smårett.



Velkomen
– anten du bur på hotellet eller berre vil innom for ei herleg oppleving.
Opningstider
Brasserie 59°
À la carte mån – laur: 17:00 – 22:00
Småretter mån – laur 13:00 – 22:30
Sushi 59°
Onsdag – laurdag: 17:00 – 22:30
Frukostbuffet
Måndag – fredag: 05:45 – 10:00
Laurdag – sundag: 05:45 – 10:30
Bar 59°
Tysdag – laurdag: 17:00 – 24:00
Meny
Brasserie 59°
Forret



Smårettar




Smaken av jul
*Lutefisk må førehandsbestillast 3 dagar før
Fisk
*Alle hovudretter kjem med valfri poteter: Bakte potetbåter med urtesmør, potetaioli, pommes frites eller søtpotet frites
Kjøtt
*Alle hovudretter kjem med valfri poteter: Bakte potetbåter med urtesmør, potetaioli, pommes frites eller søtpotet frites
Vegansk
Dessert

Bar 59°
I Bar 59° kan du sitje deg ned og nyte atmosfæren i moderne lokale med inspirasjon og særpreg frå Latin-Amerika. Her kan du ta småpraten med kollegaer eller laga god stemning saman med venner. Målet vårt er å servera fantastiske smakar laga med fokus på råvarer av høg kvalitet og eit lidenskapeleg team som vil gi deg dei beste opplevingane.
Opningstider
Tysdag – laurdag: 17:00 – 24:00
Café 59°
I hjarta av hotellet finn du Cafe 59°. Her kan man nyte ein deilig lunsj og få ein spennande kaffeoppleving i uformelle og moderne lokale.
Opningstider
Måndag – fredag: 12:00 – 15:00
Laurdag: 14:00 – 17:00


Sushi 59°
Leiv Martin og Auds reiser





Cafè, Brasserie og Bar 59° er inspirerte av åra Leiv Martin og Aud hadde i utanriksfarten, med stil- og interiørelement frå både skip og kontinentale restaurantar, kafear og barar. Menyane våre er influerte av klassiske brasserie- og kaferettar og Leiv Martin sine år som skipskokk og Stuert – med ein lokal og moderne vri.