Velkomen til Cafè, Bar og Brasserie 59° – staden for kulinariske og koselege treff.

Her vert sør-amerikansk stil foreina med ein kortreist og kvalitetsrik meny, og ei heilt unik atmosfære. Opplev kjensla av å kome til ei «ny verd», kor stemninga er avslappa, varm og hyggeleg. Kor du kan nyte alt frå ein deilig matbit, eit glas med bobler, à la carte, eller berre slappa av med ei god bok og ein smårett.  

Velkomen
– anten du bur på hotellet eller berre vil innom for ei herleg oppleving.


Opningstider

Brasserie 59°

Måndag – laurdag: 17:00 – 22:30

Sushi 59°

Tysdag – laurdag: 17:00 – 21:00

Frukostbuffet

Måndag – fredag: 05:45 – 10:00

Laurdag – sundag: 05:45 – 10:30

Bar 59°

Tysdag – laurdag: 17:00 – 24:00


Meny

Brasserie 59°

Forret

Krema jordskokksuppe

145,-

toppa med bacon og smørsteikt skogsopp (7)

Lun konfitert torsk

155,-

med friske urter, sprø krutonger og soyareduksjon med smak av citrus (1,3,4,6,7,10)

Smårettar

«Burger 59°» #7

245,-

med cheddarost, bacon, bifftomat, sylta raudløk og bbq-saus – servert med pommes frites og aioli (1,3,7,10,12)

Haustsalat 59°

235,-

med kylling, ørret eller falafel. Blanda salat med bakte marinerte rot grønsaker, granateple, manchego og aioli – toppa med jordskokkchips, rista frø og nøtter (1,3,4,7,9,10,11)

Bakt potet

165,-

med urtesmør, varm haustsalat, bacon og rømme (7,9)

Spekefjøl

225,-

med assortert spekemat, lokale oster, marmelade, nøtter og knekkebrød (1,7,8,11)

Fish and chips

230,-

med salat, aioli, ketchup og malt eddik (1,3,4,12)

Krema jordskokksuppe

175,-

toppa med bacon og smørsteikt skogsopp (7)

Vegansk søtpotetsuppe

175,-

med bakte cherrytomater, suppestrø, focaccia, hummus og urteolje (1,5,8,11)

Fisk

Moules frites

235,-

kvitvinsdampa blåskjell med chili og kvitløk servert med pommes frites og aioli (1,2,3,10,12)

Pannesteikt lettgrava ørret

295,-

servert med rømme og dillsaus, agurkcruditè, frityrsteikte småpoteter og grilla sitron (4,7,10,12)

Melkeposjert kveite

325,-

med rosenkål, bacon, skogsopp, saltkokte delikatessepoteter og nøttesmør (4,7)

Kjøtt

Biff 59° – 160 gr.

335,-

indrefilet av okse servert med urtebakt potet, estragonsmørsaus og sesongens sauterte grønsaker (7,12)

Biff 59° – 250 gr.

375,-

servert med urtebakt potet, estragonsmørsaus og sesongens sauterte grønsaker (7,12)

Lammecarrè

345,-

med pistasjskorpe, bakte rotgrønsaker, potet- og sellerirot terrin og raudvinsaus (7,9,12)

Gårdskyllingbryst

295,-

servert med varm haustsalat, manchegokrokett, paprika- og piscosaus (3,7,12)

Dessert

Klassisk Crème Brûlèe

135,-

servert med marinerte bjørnebær (3,7)

Mørk sjokolade overraskelse

145,-

sjokolademousse med eit hint av bringebær og vanilje, servert med lun kompott av haustbær med stjerneanis (1,3,7,8)

Haust cupcake

125,-

med salt karamell, kanelis 59° og rista nøtter (1,3,7,8)

Is fra Isrosa

30,-/60,-/90,-

1, 2 eller 3 kuler med valgfri topping av sjokolade, salt lakris, daim eller bringebærstrø (3,7,8)

Bar 59°

I Bar 59° kan du sitje deg ned og nyte atmosfæren i moderne lokale med inspirasjon og særpreg frå Latin-Amerika. Her kan du ta småpraten med kollegaer eller laga god stemning saman med venner. Målet vårt er å servera fantastiske smakar laga med fokus på råvarer av høg kvalitet og eit lidenskapeleg team som vil gi deg dei beste opplevingane.

Opningstider
Tysdag – laurdag: 17:00 – 24:00

Café 59°

I hjarta av hotellet finn du Cafe 59°. Her kan man nyte ein deilig lunsj og få ein spennande kaffeoppleving i uformelle og moderne lokale.

Opningstider
Måndag – laurdag: 12:00 – 15:00

Catering 59°

Catering 59° leverer gode og velsmakande retter til ditt selskap eller arrangement. Me har eit rikhaldig utval av handverksmat med høg kvalitet, laga med lokale og ferske råvarer – av kokkar med sans for faget.

Leiv Martin og Auds reiser

Cafè, Brasserie og Bar 59° er inspirerte av åra Leiv Martin og Aud hadde i utanriksfarten, med stil- og interiørelement frå både skip og kontinentale restaurantar, kafear og barar. Menyane våre er influerte av klassiske brasserie- og kaferettar og Leiv Martin sine år som skipskokk og Stuert – med ein lokal og moderne vri.