Tilbake til Menyer

Onsdag til laurdag kl. 17:00-22:30 *Sommarstengd 17. juli til 17. august.

Sushimeny

Sushikokken vår Aleksei har drive med sushi lenge og veit nøyaktig korleis han vil ha det – Det handlar om gode råvarer, rett førebuing og presentasjon. Med lidenskap for faget ønskjer han med vår sushimeny å by på dei beste sushismakane for lokale og tilreisande gjestar i Brasserie 59°.

Sashimi

Laks

95,-

med sylta ingefær, wasabi og ponzusaus (4)

Kveite

105,-

med sylta ingefær, wasabi og ponzusaus (4)

Tunfisk

105,-

med sylta ingefær, wasabi og ponzusaus (4)

Kamskjell

105,-

med sylta ingefær, wasabi og ponzusaus (4)

Nigiri

Laks

40,-

med sylta ingefær, wasabi og ponzusaus (4)

Tunfisk

45,-

med sylta ingefær, wasabi og ponzusaus (4)

Kokt reke

35,-

med sylta ingefær, wasabi og ponzusaus (2)

Kamskjell

50,-

med sylta ingefær, wasabi og ponzusaus (2)

Baked on the top

Laks

155,-

laks maki med lakstopping i chilimajones, vårløk og unagi saus (3,4,10,11)

Kamskjell

180,-

kamskjell maki med lakstopping i chilimajones, vårløk og unagi saus (2,3,10,11)

Gunkan

Sterk laks

45,-

med soya, ingefær- og wasabi (3,4,10)

Sterk kveite

50,-

med soya, ingefær- og wasabi (3,4,10)

Småretter

Gyoza

235,-

10 bitar med kylling, svin og vegetar av den japanske varianten av dumplings – servert med crudite, goma wakame salat and soya (1,4,6,9,11)

Poke bowl – Salmon

229,-

med laks, ris, sukkererter, salatblader, mango, chili, vårløk, crudite, sesamfrø, laks- og ponzusaus (4,6,11,12)

Poke bowl – Scampi

239,-

med tempurasteikt scampi, ris, salat, chili, crudite og vårløk aioli (1,2,4,12)

Sushipakker

The Signature

335,-

18 bitar med blanda heilfritert maki av laks, rød flygefiskrogn, tamagoyaki, crabstick og unagi saus, samt kamskjell, agurk, kremost og unagi saus (1,2,3,4,6,11)

Hot and Spicy

305,-

15 bitar med spicy tempura reke, spider maki og bakt sterk laks gunkan (1,2,3,4,6,10,11)

Breivikjo

295,-

6 nigiri og 12 maki – sushikokken lager overraskelse

Vikafle

390,-

8 nigiri og 16 maki – sushikokken lager overraskelse

Maki

Laks

115,-

med agurk og sesamfrø (4,11)

Tempura reke

125,-

med salat, agurk, raud flygefiskrogn og kremost (1,2,4)

Spicy tempura reke

135,-

med salat, agurk, grøn lodderogn og chilimajones (1,2,4,10)

Bømlo maki

135,-

med laks og agurk, toppa med kremost og lakseskiver (4,7,11)

Heilfritert laks

135,-

med agurk og unagi saus (1,4,6,11)

Heilfritert kamskjell

160,-

med agurk og unagi saus (1,2,4,6,11)

Spider maki

160,-

frityrsteikt softshell krabbe med agurk, salat, chilimajones og svart flygefiskrogn (1,2,3,4,6,11)

Ekstra

Ponzu

20,-

ein frisk og smaksrik saus laga av soyasaus, lime og riseddik (6)

Chili majones

20,-

majones med ein sterk smak av chili med innslag av kvitløk, og passar spesielt godt til makiruller (3,10)

Ekstra ingefær

25,-

sylta ingefær

Goma wakame salat

45,-

ein frisk salat laga av japanske sjøalger – marinert i sesamolje, chili og riseddik (11)