Tilbake til Menyer

Sushimeny

Sushikokken vår Aleksei har drive med sushi lenge og veit nøyaktig korleis han vil ha det – Det handlar om gode råvarer, rett førebuing og presentasjon. Med lidenskap for faget ønskjer han med vår sushimeny å by på dei beste sushismakane for lokale og tilreisande gjestar i Brasserie 59°

Sashimi

Sashimi er rå skiver av fisk eller skalldyr, servert med syltet ingefær, wasabi og ponzu saus – 4 skiver pr. porsjon

Laks (4)

85,-

Kveite (4)

100,-

Tunfisk (4)

100,-

Kamskjell (2)

100,-


Nigiri

Nigiri er sushiris toppa med fisk eller skalldyr. Vert servert med soya, wasabi og sylta ingefær – 1 stk. pr. porsjon

Laks (4)

30,-

Kveite (4)

40,-

Tunfisk (4)

40,-

Kokt reke (2)

30,-

Kamskjell (2)

45,-

Ål (4,11)

45,-


Kapa maki

Kapa Maki er sushi med ein hovudingrediens inni, Servert med soya, ingefær og wasabi – 6 biter pr. porsjon

Agurk maki (11)

70,-

Laks maki (4)

95,-

Tunfisk maki (4)

105,-

Avokado maki

75,-


Sushi pakker

Kyvikjo 12 bitar (4)

185,-

4 nigiri laks og 8 laks maki

Sætravikjo 12 bitar (2,4)

195,-

4 nigiri og 8 maki – Sushikokken lager overraskelse

Apalvikjo 14 bitar (1,2,4,11)

275,-

6 tempura maki, 4 crabsticks maki, 2 nigiri laks flambert og 2 nigiri reke

Breivikjo 18 bitar (2,3,4,7,11)

270,-

6 nigiri og 12 maki – Sushikokken lager overraskelse

Vikafle 24 bitar (2,3,4,7,11)

360,-

8 nigiri og 16 maki – Sushikokken lager overraskelse

Sponavikjo 36 bitar (2,3,4,7,11)

525,-

12 nigiri og 24 maki – Sushikokken lager overraskelse

Poke bowl

Laks (4,6,11,12)

169,-

med ris, agurk, sukkererter, vårløk, mango, spirer, avokado og soya- og sesamdressing

Scampi (2,12)

179,-

med ris, agurk, sylta raudløk, sherrytomater, reddik, ananas, spirer og søt chilidressing

And (12)

189,-

med glasnudler, sylta raudløk, agurk, mango, sherrytomater, reddik, gulrot, spirer og hoisinsaus

Gunkan

Gunkan er sushiris pakket inn i tang (nori) og toppa med forskjellige ingrediensar. Servert med soya, ingefær og wasabi – 1 pr. porsjon

Sterk laks (3,4,10)

35,-

Sterk kveite (3,4,10)

45,-

Sterk tunfisk (3,4,10)

45,-

Goma Wakame (4)

30,-


Bakt gunkan

Gunkan bakt under grill med chilimajones og vårløk.

Sterk laks (3,4,10)

45,-

Sterk kveite (3,4,10)

55,-

Sterk tunfisk (3,4,10)

55,-


Maki

Maki er sushiris fylt med forskjellige ingrediensar og rulla i nori. Servert med soya, ingefær og wasabi – 8 bitar pr. porsjon (tempura er 6 biter)

Laks (4,11)

105,-

med agurk og sesamfrø

Kamskjell (2,4,11)

135,-

med asparges, lodderogn, wasabi og sesamfrø

Tunfisk (4,6,11)

125,-

med avokado, Kimchi saus

Tempura reke (1,2,4)

120,-

med salat, agurk, rød flygefiskrogn og kremost

Spicy tempura reke (1,2,4,10)

130,-

med salat, agurk, rød flygefiskrogn og kremost

Crabstick (2,3,7,10)

110,-

med kremost og agurk

Røykelaks (4,7,11)

120,-

med kremost og asparges

Bømlo maki (4,7,11)

125,-

med laks og agurk, toppet med kremost og lakseskiver

Heilfritert laks (1,4,6,11)

125,-

med agurk og unagi saus

Heilfritert kamskjell (1,2,4,6,11)

150,-

med agurk og unagi saus

Heilfritert tunfisk (1,4,6,11)

140,-

med agurk og unagi saus

Spider maki (1,2,3,4,6,11)

150,-

frityrsteikt softshell krabbe med agurk, salat, chilimajones og svart flygefiskrogn

Vegetar (7,11)

100,-

med avokado, agurk, asparges og kremost

Vegetar 10 biter (7)

110,-

med spinat, gulrot, asparges og kremost

Baked on the top

Laks, kamskjell og tunfisk maki kan bestilles med laks-topping i chilimajones,
vårløk og unagi saus. Servert med soya, ingefær og wasabi – 8 bitar pr. porsjon

Laks (3,4,10,11)

145,-

Kamskjell (2,3,10,11)

175,-

Tunfisk (3,4,10)

165,-


Signature maki

To heilt nye maki med favoritt ingrediensane til sushikokken vår Aleksei – 8 og 10 bitar pr. porsjon

Aleksei 10 bitar (1,2,3,4,6)

180,-

helfritert maki med laks, rød flygefiskrogn, tamagoyaki, crabstick og unagi saus

Salmon flambè (2,4,6,11)

150,-

med crabstick og agurk toppet med flambert laks, unagi saus og sesame

Gyosa

Gyosa er den japanske varianten av dumplings. Servert med soya, ingefær og wasabi – 6 bitar pr. porsjon

Vegetar (1,4,6,9,11)

130,-

Svin (1,4,6,9,11)

130,-

Kylling (1,4,6,9,11)

130,-