
Jobb på Stord Hotell
Stord Hotell er eit moderne forretnings- og konferansehotell med sjarm og særpreg. Hotellet med sine 172 hotellrom ligg midt i hjarta av Sunnhordland, høgdepunktet på Leirvik med nydeleg utsikt over heile Sunnhordlandsbassenget. Her finn du moderne konferanse- og selskapsfasilitetar, lekre nyoppussa lokale, eit kreativt og spennande kjøken, samt rause tilsette som er lidenskapeleg opptekne av å gje gjestene dei beste opplevingane. Vil du bli ein del av vårt hotellteam?
Ledige stillingar

Servitør – 80% stilling
Me ønskjer å styrke vårt hotellteam frå hausten og søkjer ein omgjengeleg, fleksibel og positiv servitør til vår restaurant- og selskapsavdeling.
Du har minst eit års erfaring frå à la carte- og bar, stor interesse for mat og vin, elskar å yta service, gode kommunikasjonsevner i norsk/engelsk og glimt i auget. Kan du i tillegg jobba i team, men òg sjølvstendig, har evna til å omstilla deg raskt og ønskjer å jobba i eit hektisk og livleg arbeidsmiljø – vil me gjerne at DU søkjer på stillinga.
Arbeidstid etter vaktliste. Arbeidstida vil variere mellom dag- og kveldsvakter, samt helgar. Meirarbeid i høgsesong er aktuelt.
Søknadsfrist: 30. september 2023
Restaurantsjef Thor Oddvar Havn
Nattevakt – 50% stilling
Me søkjer deg som trivst best å jobba om natta. Liker du i tillegg ansvar og set tryggleik høgt – då kan du være den rette for jobben!
Arbeidet består av følgande arbeidsoppgåver og forventningar:
• Inn- og utsjekk av gjester
• Generell gjestebehandling
• Kassehandtering
• Ivaretaking av gjestens og hotellets tryggleik
• Resepsjonsarbeid
Du er ein person med stor interesse for hotellbransjen, byr på godt humør, er fleksibel, samt har evne til å arbeide sjølvstendig. Vidare har du gode kommunikasjon og datakunnskap, og du beherskar norsk/ engelsk skriftleg og munnleg.

Søknadsfrist: 30. september 2023
Resepsjonssjef Iliyan Iliev

Servitører – ekstrahjelp
Me ser etter ekstra servitørar for å bli med i Food & Beverage-teamet vårt. Er du ein initiativrik, fleksibel og god lagspelar?
Kvalifikasjoner og egenskaper
- Vil gjera det beste for gjestene våre og brenn for å yte god service
- Har evne til å takla stress
- Ønskjer å jobba i team og skape eit godt arbeidsmiljø saman med andre
- Være imøtekommande, snakka med våre gjester og fremma anbefalingar for mat og drikke
- Kasse- og oppgjørshåndtering
- Du trivst med å jobba skift, helg og er fleksibel
- Være kjend med alkohollova
Er du i tillegg ein person med stor interesse for hotellbransjen, forstår kva som skal til for å ivareta eit høgt servicenivå og byr på godt humør – då vil me gjerne høyre i frå deg!
Søknadsfrist: 30. september 2023
Restaurantsjef Thor Oddvar Havn
Reinhaldar – ekstrahjelp
Me er på jakt etter effektive og pålitelege ekstrahjelper som vil bidra til ei rein og komfortabel oppleving for gjestene. Viss du trivst i ein travel arbeidsdag,
har auge for detaljar og elskar å bidra til å halda ting skinnande reint – vil me gjerne høyra frå deg! Erfaring er ein bonus, men ikkje nødvendig.
Om deg:
- Ønsker at gjestene våre skal ha eit hyggeleg opphald hos oss
- Likar å jobbe i ein hektisk arbeidsdag, er påliteleg og fleksibel
- Likar å jobbe saman med andre, men og sjølvstendig
- Er villig til å læra og ønsker å bidra til eit godt arbeidsmiljø
- Beherske norsk munnleg
Me kan tilby:
- Opplæring i reinhald og service
- Kjekke kollegaer og eit hyggeleg arbeidsmiljø
- Jobb på eit velfungerande hotell


Kokk – ekstrahjelp
Me søkjer etter kokkar som skal vera med å skape matglede på Stord Hotell, der kvalitet og effektiv kjøkkendrift står i fokus.Me treng deg som:
- Har stor interesse og kunnskap for å skape matglede
- Ein god lagspelar og er serviceinnstilt
- Er fleksibel og kan jobbe effektivt i ein hektisk kvardag
- Har gjerne fagbrev som kokk eller erfaring frå hotell-/ restaurantkjøkken
- Ansvarsbevisst, profesjonell og nøyaktig
- Kunne etterleve krava i IK- Mat/ HACCP
- Behersker skandinavisk munnleg og skriftleg
Om stillinga:
- Produksjon, klargjøring og anretning av hotellets serveringstilbod som er m.o.a omfattar à la carte, selskap og event
- Du skal bidra til høg gjestetilfredsheit og kvalitet i avdelinga, og ha interesse for kontinuerleg forbetringar
- Dagleg reinhald og orden av kjøkkenfasilitetar iht IK-mat/ HACCP
- Ivareta gode rutinar på Kjøkkenet iht til IK-mat/ HACCP
Arbeidstida vil variere mellom dag og kveld, både i vekedagar og helg.
Søknadsfrist: 30. september 2023
Kjøkkensjef Kristoffer Erfjord