
Jobb på Stord Hotell
Stord Hotell er eit moderne forretnings- og konferansehotell med sjarm og særpreg. Hotellet med sine 172 hotellrom ligg midt i hjarta av Sunnhordland, høgdepunktet på Leirvik med nydeleg utsikt over heile Sunnhordlandsbassenget. Her finn du moderne konferanse- og selskapsfasilitetar, lekre nyoppussa lokale, eit kreativt og spennande kjøken, samt rause tilsette som er lidenskapeleg opptekne av å gje gjestene dei beste opplevingane. Vil du bli ein del av vårt hotellteam?
Ledige stillingar

Er du vår nye Assisterande Kjøkkensjef?
Me søker etter Assisterande Kjøkkensjef som skal vera med å lede kjøkkenet vårt, og som setter kvalitet og effektiv kjøkkendrift i fokus. Du er ein god rollemodell for resten av kjøkken- teamet for å skape matglede.
Om stillinga:
- Kjøkkensjefen sin faste stedfortredar
- Sikre gjestetilfredsheit og kvalitet i avdelinga, samt ansvar for kontinuerleg forbetringar
- Ansvar og oppfølging av IKMat/ HACCP – system og HMS saman med resten av Kjøkken- teamet
- Delta i Meny- planlegging, samt bidra til etablering er resepter og kvalitetssikring
- Opplæring og kompetanseheving av medarbeidarar i avdelinga når det gjelder fagleg innhald, IKMat/ HACCP og internkontroll
- Ass. Kjøkkensjef deltek i den daglege arbeidet på kjøkkenet og har ansvar for sine vakthelger
- Stillinga inngår i kjøkkenet sin leiargruppe
- Tett samarbeid med andre avdelingar og då spesielt restaurantavdelinga
Kvalifikasjonar
- Kokkefagbrev og erfaring frå liknande stilling, fortrinnsvis frå hotellkjøkken
- Interesse og lidenskap for matfaget, og kvalitetsbevisst
- Har god kjøkkenøkonomi forståing
- Være fleksibel og løysningsorientert
- Ha høgt kunde- og gjestefokus
Språk
- Nordiske språk både skriftleg og munnleg
Personlege eigenskapar
- God samarbeids- og kommunikasjonsevner
- Vera målbevisst, fleksibel og løysningsorientert
- Kunne nå mål for avdelinga gjennom god kommunikasjon og motivasjon av medarbeidarane
- Bidra til å skape eit godt arbeidsmiljø i avdelinga og hotellet elles
Me kan tilby:
- Ein spanande jobb på eit hotell i vekst
- Moglegheiter for personleg og fagleg utvikling
- Konkurransedyktige betingelser
- Kjekt arbeidsmiljø og gode kollegaer
- Pensjons- og forsikringsordning
- Velferdsklubb og sosiale samlingar
- Personalrabatter
- Egen bedriftshelsetjeneste
Søknadsfrist 31. desember
For meir informasjon ta kontakt med Kjøkkensjef Kristoffer Erfjord
Tlf: 95173936 eller kristoffer@stord-hotel.no

Kokk – 100%
Me søkjer etter Kokk som skal vera med å skape matglede på Stord Hotell, der kvalitet og effektiv kjøkkendrift står i fokus.
Me treng deg som:
- Har stor interesse og kunnskap for å skape matglede
- Ein god lagspelar og er serviceinnstilt
- Er fleksibel og kan jobbe effektivt i ein hektisk kvardag
- Har fagbrev som kokk, gjerne erfaring frå hotell-/ restaurantkjøkken
- Ansvarsbevisst, profesjonell og nøyaktig
- Kunne etterleve krava i IK- Mat/ HACCP
- Behersker skandinavisk munntleg og skriftleg
Om stillinga:
- Produksjon, klargjøring og anretning av hotellets serveringstilbod som er m.o.a omfattar frukost, lunsj, à la carte, selskap og event
- Du skal bidra til høg gjestetilfredsheit og kvalitet i avdelinga, og ha interesse for kontinuerleg forbetringar
- Dagleg reinhald og orden av kjøkkenfasilitetar iht IK-mat/ HACCP
- Ivareta gode rutinar på Kjøkkenet iht til IK-mat/ HACCP
Me kan tilby:
- Ein spanande jobb på eit hotell i vekst
- Moglegheiter for personleg og fagleg utvikling
- Konkurransedyktige betingelser
- Kjekt arbeidsmiljø og gode kollegaer
- Velferdsklubb og sosiale samlingar
- Personalrabatter
- Egen bedriftshelsetjeneste
Me har ledig stilling som kokk i 100% stilling. Arbeidstida vil variere mellom dag og kveld, både i vekedagar og helg.
Er du i tillegg ein person over 18 år med stor interesse for hotellbransjen, forstår kva som skal til for å ivareta eit høgt servicenivå og byr på godt humør – då vil me gjerne høyre i frå deg!
Søknadsfrist 31. desember
For meir informasjon ta kontakt med Kjøkkensjef Kristoffer Erfjord
Tlf: 95173936 eller kristoffer@stord-hotel.no

Servitører og bartendere – ekstrahjelp
Me ser etter ekstra servitørar for å bli med i Food & Beverage-teamet vårt. Er du ein initiativrik, fleksibel og god lagspelar?
Kvalifikasjoner og egenskaper
- Vil gjera det beste for gjestene våre og brenn for å yte god service
- Har evne til å takla stress
- Ønskjer å jobba i team og skape eit godt arbeidsmiljø saman med andre
- Være imøtekommande, snakka med våre gjester og fremma anbefalingar for mat og drikke
- Kasse- og oppgjørshåndtering
- Du trivst med å jobba skift, helg og er fleksibel
Er du i tillegg ein person over 18 år med stor interesse for hotellbransjen, forstår kva som skal til for å ivareta eit høgt servicenivå og byr på godt humør – då vil me gjerne høyre i frå deg!
Søknadsfrist
Restaurantsjef Thor Oddvar Havn – thor.oddvar.havn@stord-hotel.no