Servitør

Jobb på Stord Hotell

Stord Hotell er eit moderne forretnings- og konferansehotell med sjarm og særpreg. Hotellet med sine 172 hotellrom ligg midt i hjarta av Sunnhordland, høgdepunktet på Leirvik med nydeleg utsikt over heile Sunnhordlandsbassenget. Her finn du moderne konferanse- og selskapsfasilitetar, lekre nyoppussa lokale, eit kreativt og spennande kjøken, samt rause tilsette som er lidenskapeleg opptekne av å gje gjestene dei beste opplevingane. Vil du bli ein del av vårt hotellteam?

Ledige stillingar

Servitør som holder to tallerkener i restauranten

Servitør – 80% stilling

Me ønskjer å styrke vårt hotellteam frå hausten og søkjer ein omgjengeleg, fleksibel og positiv servitør til vår restaurant- og selskapsavdeling.

Du har minst eit års erfaring frå à la carte- og bar, stor interesse for mat og vin, elskar å yta service, gode kommunikasjonsevner i norsk/engelsk og glimt i auget. Kan du i tillegg jobba i team, men òg sjølvstendig, har evna til å omstilla deg raskt og ønskjer å jobba i eit hektisk og livleg arbeidsmiljø – vil me gjerne at DU søkjer på stillinga.

Arbeidstid etter vaktliste. Arbeidstida vil variere mellom dag- og kveldsvakter, samt helgar. Meirarbeid i høgsesong er aktuelt.

Søknadsfrist: 30. september 2023

Restaurantsjef Thor Oddvar Havn

Nattevakt – 50% stilling

Me søkjer deg som trivst best å jobba om natta. Liker du i tillegg ansvar og set tryggleik høgt – då kan du være den rette for jobben!

Arbeidet består av følgande arbeidsoppgåver og forventningar:
• Inn- og utsjekk av gjester
• Generell gjestebehandling
• Kassehandtering
• Ivaretaking av gjestens og hotellets tryggleik
• Resepsjonsarbeid

Du er ein person med stor interesse for hotellbransjen, byr på godt humør, er fleksibel, samt har evne til å arbeide sjølvstendig. Vidare har du gode kommunikasjon og datakunnskap, og du beherskar norsk/ engelsk skriftleg og munnleg.

Nattevakt

Søknadsfrist: 30. september 2023

Resepsjonssjef Iliyan Iliev

Servitører – ekstrahjelp

Me ser etter ekstra servitørar for å bli med i Food & Beverage-teamet vårt. Er du ein initiativrik, fleksibel og god lagspelar?

Kvalifikasjoner og egenskaper

  • Vil gjera det beste for gjestene våre og brenn for å yte god service
  • Har evne til å takla stress
  • Ønskjer å jobba i team og skape eit godt arbeidsmiljø saman med andre
  • Være imøtekommande, snakka med våre gjester og fremma anbefalingar for mat og drikke
  • Kasse- og oppgjørshåndtering
  • Du trivst med å jobba skift, helg og er fleksibel
    • Være kjend med alkohollova

    Er du i tillegg ein person med stor interesse for hotellbransjen, forstår kva som skal til for å ivareta eit høgt servicenivå og byr på godt humør – då vil me gjerne høyre i frå deg!

    Søknadsfrist: 30. september 2023

    Restaurantsjef Thor Oddvar Havn

    Reinhaldar – ekstrahjelp

    Me er på jakt etter effektive og pålitelege ekstrahjelper som vil bidra til ei rein og komfortabel oppleving for gjestene. Viss du trivst i ein travel arbeidsdag,
    har auge for detaljar og elskar å bidra til å halda ting skinnande reint – vil me gjerne høyra frå deg! Erfaring er ein bonus, men ikkje nødvendig.

    Om deg:

    • Ønsker at gjestene våre skal ha eit hyggeleg opphald hos oss
    • Likar å jobbe i ein hektisk arbeidsdag, er påliteleg og fleksibel
    • Likar å jobbe saman med andre, men og sjølvstendig
    • Er villig til å læra og ønsker å bidra til eit godt arbeidsmiljø
    • Beherske norsk munnleg

    Me kan tilby:

    • Opplæring i reinhald og service
    • Kjekke kollegaer og eit hyggeleg arbeidsmiljø
    • Jobb på eit velfungerande hotell
    Husøkonom som står i Bar 59 med en pute
    Kokk

    Kokk – ekstrahjelp

    Me søkjer etter kokkar som skal vera med å skape matglede på Stord Hotell, der kvalitet og effektiv kjøkkendrift står i fokus. 

    Me treng deg som:

    • Har stor interesse og kunnskap for å skape matglede
    • Ein god lagspelar og er serviceinnstilt
    • Er fleksibel og kan jobbe effektivt i ein hektisk kvardag
    • Har gjerne fagbrev som kokk eller erfaring frå hotell-/ restaurantkjøkken
    • Ansvarsbevisst, profesjonell og nøyaktig
    • Kunne etterleve krava i IK- Mat/ HACCP
    • Behersker skandinavisk munnleg og skriftleg

    Om stillinga:

    • Produksjon, klargjøring og anretning av hotellets serveringstilbod som er m.o.a omfattar à la carte, selskap og event
    • Du skal bidra til høg gjestetilfredsheit og kvalitet i avdelinga, og ha interesse for kontinuerleg forbetringar
    • Dagleg reinhald og orden av kjøkkenfasilitetar iht IK-mat/ HACCP
    • Ivareta gode rutinar på Kjøkkenet iht til IK-mat/ HACCP

    Arbeidstida vil variere mellom dag og kveld, både i vekedagar og helg.

    Søknadsfrist: 30. september 2023

    Kjøkkensjef Kristoffer Erfjord