Servitør

Jobb på Stord Hotell

Stord Hotell er eit moderne forretnings- og konferansehotell med sjarm og særpreg. Hotellet med sine 172 hotellrom ligg midt i hjarta av Sunnhordland, høgdepunktet på Leirvik med nydeleg utsikt over heile Sunnhordlandsbassenget. Her finn du moderne konferanse- og selskapsfasilitetar, lekre nyoppussa lokale, eit kreativt og spennande kjøken, samt rause tilsette som er lidenskapeleg opptekne av å gje gjestene dei beste opplevingane. Vil du bli ein del av vårt hotellteam?

Ledige stillingar

Me søker servitør til 100% fast stilling

Me ønsker å styrke vårt hotellteam, og søkjer ein omgjengeleg, fleksibel og positiv servitør til Restaurant- og selskapsavdelinga vår.

Me søkjer etter deg som;

Har minst eit års erfaring frå à la carte- og bar servering.
Me ønskjer at du har Servitørfagbrev- og/ eller er utdanna Sommelier.
Har stor interesse for mat og vin.
Elskar å selge, yta service, har gode kommunikasjonsevner i norsk/engelsk og glimt i auget.

Kan du i tillegg jobba i team, men òg sjølvstendig, har evna til å omstilla deg raskt og ønskjer å jobba i eit hektisk og livleg arbeidsmiljø – vil me gjerne at DU søkjer på stillinga.

Kva me kan tilby;
Ein spanande jobb på eit hyggeleg hotell, saman med dyktige og dedikerte kollegaer.

Arbeidstida vil variere mellom dag- og kveldsvakter, samt helgar.

Meirarbeid i høgsesong er aktuelt. Ansettelse etter avtale.

Søknadsfrist: open

Restaurantsjef Thor Oddvar Havn

Tlf: 45391898

Kokk som står og smiler på kjøkkenet med forkle og lue.

Kokk – vikariat 100%

Arbeidsoppgåver:

  • Utføre produksjon og service til Brasserie & Bar 59º, Selskapsavdeling samt øvrig mattilbod på hotellet
  • Ivareta gode rutinar, samarbeid på kjøkkenet og med andre avdelingar
  • Vask og reinhold av kjøkkenfasilitetar iht IK-mat/ HACCP

Me treng deg som:

  • Har fagbrev som kokk, med erfaring frå hotell-/ restaurantkjøkken
  • Har stor interesse og kunnskap om mat
  • Fleksibel og løysningsorientert
  • Ein god lagspelar og er serviceinnstilt
  • Ansvarsbevisst, profesjonell og nøyaktig
  • Kunne etterleve krava i IK- Mat/ HACCP
  • Behersker skandinavisk munnleg og skriftleg

Me kan tilby:

  • Konkurransedyktig lønn og betingelser
  • Pensjons- og forsikringsordning
  • Kjekt arbeidsmiljø og gode kollegaer

Søknadsfrist: 5. april

Kjøkkensjef Kristoffer Erfjord

Tlf: 95173936

Me søkjer kjøkkenassistenter/
ekstrahjelper

Me søker deg som har interesse og likar å jobbe med mat, og helst med erfaring som kjøkkenassistent eller kokk.

Er du morgonfugl så har me behov for ekstrahjelper som frokostkokk både kvardag og helg, men også kjøkkenassistenter på dagtid og kveld.

Arbeidsoppgåver:

  • Utføre produksjon og service til Brasserie & Bar 59º, Selskapsavdeling
    samt øvrig mattilbod på hotellet saman med våre kokker
  • Ivareta gode rutinar, samarbeid på kjøkkenet og med andre avdelingar
  • Vask og reinhald av kjøkkenfasilitetar iht IK-mat/ HACCP

Me treng deg som:

  • Har erfaring som kjøkkenassistent eller kokk
  • Har stor interesse for mat
  • Fleksibel og løysningsorientert
  • Ein god lagspelar og er serviceinnstilt
  • Ansvarsbevisst og nøyaktig
  • Kunne etterleve krava i IK- Mat/ HACCP

Me kan tilby:

  • Spennande  utfordringar
  • Kjekt arbeidsmiljø og gode kollegaer
  • Tarifflønn
Kokk som tilbereder mat i panne på à la carte kjøkkenet

Søknadsfrist: 12. april

Kjøkkensjef Kristoffer Erfjord

Tlf: 95173936

Reinhaldar- ekstrahjelp

Me søker deg som ønsker å skape god opplevingar for gjestene våre gjennom reine og hyggeleg hotellrom, fellesareal og Vikjo Bad;
– Erfaring som reinhaldar er ein fordel
– Fagbrev innan reinhaldsfaget er ønskeleg, men ikkje eit krav

Du må vera;
Kvalitetsbevisst, løysningsorientert, kunne arbeide effektivt i eit til tider
hektisk miljø og ha gode samarbeidsevner.

Arbeidstida er dag, kveld og helger og i samband med ferieavvikling

Husøkonom står i Brasserie- og Bar 59 med en oransje pute i hendene.

Søknadsfrist: 10. april 2024

Husøkonom, Kristin Ling

Tlf: 90174204

Brasserie 59

Barkeeper – ekstrahjelp

Me ønsker å styrke vårt hotellteam og søker etter ein omgjengeleg, fleksibel og positiv Barkeeper til vår Restaurant- og selskapsavdeling.

Kunne du tenkte deg å jobbe i bar og har stor interesse for vin, kan nettopp jobb som barkeeper i Vinbar & Bar59º vera noko for deg. I vår nyopna Vinbar59º hentar me fram spanande vinar får Vinkjellaren kvar veke, og her kan du få selge og lære om vinar i verdsklassen.

Har du erfaring som barkeeper, servitør/ sommelier er det å føretrekke, men opplæring vil bli gitt. Du må elskar å yta service og selge, ha gode kommunikasjonsevner i norsk/engelsk og glimt i auget. Kan du i tillegg jobbe i team, men òg sjølvstendig, har evna til å omstilla deg raskt og ønsker å jobba i eit hektisk og livleg arbeidsmiljø – vil me gjerne at DU søkjer på stillinga.

Vaktene er hovudsakleg ettermiddag/ kveld, samt helger.

Søknadsfrist: Open

Restaurantsjef Thor Oddvar Havn

Tlf: 45391898