Ledige stillingar

Stord Hotell er eit moderne forretnings- og konferansehotell med særpreg. Hotellet har 172 hotellrom og ligg midt i hjarta av Sunnhordland, på Leirvik, med nydeleg utsikt over heile Sunnhordlandsbassenget. Me er stolte av våre moderne konferanse- og selskapsfasilitetar, lekre nyoppussa lokale, eit kreativt og spennande kjøken, samt rause tilsette som er lidenskapeleg opptekne av å gje gjestene dei beste opplevingane. Vil du bli ein del av vårt hotellteam?

Me søker Konditor/ à la carte kokk

Kjøkkenet vårt er eit franskinspirert brasserie basert på norske råvarer med à la carte- og selskapsmeny, men også sesong- og smaksmenyar.

Arbeidsoppgåver:

  • Utføre produksjon av bakverk og desserter til Brasserie 59º, selskapsmenyer, Afternoon Tea samt øvrig mattilbod på hotellet
  • Ivareta gode rutinar, samarbeid på kjøkkenet og med andre avdelingar
  • Holde oversikt og ta ansvar for produksjon og kvalitet
  • Bistå resten av kjøkkenet
  • Vask og reinhald av kjøkkenfasilitetar iht IK-mat/ HACCP

Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som konditor, baker eller kokk med erfaring frå relevante arbeidsplasser
  • Erfaring med produksjon av kaker, desserter, småkaker etc.
  • God forståelse for smakssammensetning og erfaring med konditorteknikkar
  • Har stor interesse for faget
  • Fleksibel og løysningsorientert
  • Ein god lagspelar og er serviceinnstilt
  • Ansvarsbevisst, profesjonell, strukturert og nøyaktig
  • Kunne etterleve krava i IK- Mat/ HACCP
  • Behersker skandinavisk og / eller engelsk munnleg og skriftleg

Me kan tilby:

  • Kjekt arbeidsmiljø og gode kollegaer
  • Ein arbeidsplass med mulighet for utvikling og påvirke meny og produksjon
  • Konkurransedyktig lønn og betingelser
  • Pensjons- og forsikringsordning

Arbeidstida vil variere mellom dag og kveld dvs 1. og 2. vakter, både i vekedagar og helg


Søknadsfrist: 20. nov
Kjøkkensjef Kristoffer Erfjord

Me søker servitør – ekstrahjelp

Er du serviceinnstilt, effektiv og liker å skapa god stemning? Me ser etter servitør og bartender som kan bidra til å gi gjestene våre ei førsteklasses oppleving!

Me ser etter deg som:

✔️ Har eit blikk for god service og liker å jobba med menneske

✔️ Er rask, fleksibel og påliteleg

✔️ Har interesse for mat og drikka

✔️ Trives i eit hektisk miljø og jobbar godt i team

Arbeidstid: Kveld og helgar

Erfaring frå bar eller servering er ein fordel, men me sørgjer for opplæring! Vil du bli ein del av teamet vårt? Send oss ein søknad eller tips nokon du trur passar perfekt!


Servitør med raudt krøllete hår legg ein serviett på bordet og smiler lurt.

Søknadsfrist: Open

Restaurantsjef Thor Oddvar Havn