Ostefat på bordet med ulike skinker, oster og bær i brasserie 59.

Arrangement kl. 12:30

Sidersmaking

Laurdag 22. juni vil Pommelier Thor Oddvar Havn presentera 4 ulike musserande sider som passar perfekt til sommarmat – frå norske jordbær og friske salatar, til sesongens skalldyr, grilla maiskolbe og saftige hamburgere. Me smakar 4 vinar i løpet av smakinga.

Kr. 550,- per person
inkl. siderkurs på 1 time, 4 smaksprøver og små munnfull av deilige skinker, oster og nybakt brød frå kjøkkenet.

Få ein smak av storbyen på Leirviks høgdepunkt, Brasserie- og Bar 59°

Thor Oddvar Havn er utdanna Sommelier, seinare har han ved Beer & Cider Academy i London utdanna seg til pommelier. Thor Oddvar jobbar som restaurantsjef på Stord Hotell. Han gav nyleg ut boka; SIDER ei spennande reise frå epletreet til matbordet.

Sommelier og Pommelier Thor Oddvar Havn som sitter i vinkjelleren på Stord Hotell

Afternoon Tea

Arrangement kl. 13:30

Afternoon Tea

Klar til å halda fram etter smakinga?

Bli med på vår populære Afternoon Tea – her vert det servert lune og kalde sandwich, scones og søte freistingar.

Kr. 550,- per person
inkl. mat og duftande te

Book din plass no, og gjer deg klar for smakar du seint vil gløyma!