Tilbake til Menyer

Energimeny

God pausemat er ein viktig del for kurs- og konferansegjester og vårt kjøken har fokus på å lage heimelaga smakfulle småretter av lokale, energirike og ferske råvarer.

Sunt og godt

Gul smoothie

45,-

med mango og kokos

Grøn smoothie

45,-

med lime, ananas og grønkål

Nøtter og tørka frukt

40,-

med mørk sjokoladebrekk

Heil frukt og bær

45,-

i sesong

Chiapudding

50,-

toppa med friske bær og granola

Smoothiebowl

75,-

skogsbærsmoothie toppa med rista nøtter, frø og friske bær

Frukt- og snacksbuffet 1

140,-

i sesong (min. 10 personar)

Søte freistingar

Heimelaga kringle

55,-

med vaniljekrem og makronfyll

Lapper

55,-

med syltetøy og rømme

Suksesskake

65,-

med friske bær

Twist

30,-

ass. sjokolade

Wienerbrød

40,-

Frukt- og snacksbuffet 2

135,-

i sesong (min. 10 personar)

Handmat

Knekkebrød

45,-

med hummus, sylta løk og agurk

Rundstykke

45,-

med ost og skinke eller kremost og avokado

Baguette

95,-

med ost og skinke, skagensalat eller dagens anbefaling

Wraps

69,-

med røykt laks og kremost, spekeskinke eller avokado og bønnesalat

Drikke

Mineralvatn

58,-

Spildemost 0,7l

170,-

Kaffe/te

45,-

Varm sjokolade med krem

50,-