Tilbake til Menyer

Energimeny

God pausemat er ein viktig del for kurs- og konferansegjester og vårt kjøken har fokus på å lage heimelaga smakfulle småretter av lokale, energirike og ferske råvarer.

Sunt og godt

Gul smoothie

50,-

med mango og kokos

Grøn smoothie

50,-

med lime, ananas og grønkål

Nøtter og tørka frukt

45,-

med mørk sjokoladebrekk

Heil frukt og bær

50,-

i sesong

Chiapudding

55,-

toppa med friske bær og granola

Smoothiebowl

80,-

skogsbærsmoothie toppa med rista nøtter, frø og friske bær

Frukt- og snacksbuffet 1

150,-

i sesong (min. 10 personar)

Søte freistingar

Heimelaga kringle

60,-

med vaniljekrem og makronfyll

Lapper

60,-

med syltetøy og rømme

Suksesskake

70,-

med friske bær

Twist

35,-

ass. sjokolade

Wienerbrød

45,-

Frukt- og snacksbuffet 2

145,-

i sesong (min. 10 personar)

Handmat

Knekkebrød

50,-

med hummus, sylta løk og agurk

Rundstykke

50,-

med ost og skinke eller kremost og avokado

Baguette

100,-

med ost og skinke, skagensalat eller dagens anbefaling

Wraps

75,-

med røykt laks og kremost, spekeskinke eller avokado og bønnesalat

Drikke

Mineralvatn

60,-

Spildemost 0,7l

170,-

Kaffe/te

45,-

Varm sjokolade med krem

50,-