Energimeny
God pausemat er ein viktig del for kurs- og konferansegjester og vårt kjøken har fokus på å lage heimelaga smakfulle småretter av lokale, energirike og ferske råvarer.
Sunt og godt
Dagens smoothie
55,-
utvalde frukt og bær i sesongen
Nøtter og tørka frukt
55,-
med mørk sjokoladebrekk
Heil frukt og bær
55,-
i sesong
Frukt- og snacksbuffet
150,-
i sesong (min. 10 personar)
*Prisane gjeld per person
Søte freistingar
Kringle
65,-
med vaniljekrem og makronfyll
Lapper
65,-
med syltetøy og rømme
Suksesskake
75,-
med friske bær
Twist
35,-
ass. sjokolade
Wienerbrød
45,-
Frukt- og snacksbuffet
150,-
i sesong (min. 10 personar)
*Prisane gjeld per person
Handmat
Halvt rundstykke
55,-
med ost og skinke eller kremost og avokado
Baguette
105,-
med ost og skinke, skagensalat eller dagens anbefaling
Wraps
80,-
med røykt laks og kremost, spekeskinke eller avokado og bønnesalat
*Prisane gjeld per person
Drikke
Mineralvatn
60,-
Spildemost 0,7l
170,-
Kaffe/te
45,-
- 1. Hvete
- 2. Skalldyr
- 3. Egg
- 4. Fisk
- 5. Peanøtter
- 6. Soya
- 7. Melk
- 8. Nøtter
- 9. Selleri
- 10. Sennep
- 11. Sesam
- 12. Sulfitt
- 13. Lupin
- 14. Blautdyr
- 15. Svoveldioksid