Energimeny
God pausemat er ein viktig del for kurs- og konferansegjester og vårt kjøken har fokus på å lage heimelaga smakfulle småretter av lokale, energirike og ferske råvarer.



Sunt og godt
Gul smoothie
50,-
med mango og kokos
Grøn smoothie
50,-
med lime, ananas og grønkål
Nøtter og tørka frukt
45,-
med mørk sjokoladebrekk
Heil frukt og bær
50,-
i sesong
Chiapudding
55,-
toppa med friske bær og granola
Smoothiebowl
80,-
skogsbærsmoothie toppa med rista nøtter, frø og friske bær
Frukt- og snacksbuffet 1
150,-
i sesong (min. 10 personar)
Søte freistingar
Heimelaga kringle
60,-
med vaniljekrem og makronfyll
Lapper
60,-
med syltetøy og rømme
Suksesskake
70,-
med friske bær
Twist
35,-
ass. sjokolade
Wienerbrød
45,-
Frukt- og snacksbuffet 2
145,-
i sesong (min. 10 personar)
Handmat
Knekkebrød
50,-
med hummus, sylta løk og agurk
Rundstykke
50,-
med ost og skinke eller kremost og avokado
Baguette
100,-
med ost og skinke, skagensalat eller dagens anbefaling
Wraps
75,-
med røykt laks og kremost, spekeskinke eller avokado og bønnesalat
Drikke
Mineralvatn
60,-
Spildemost 0,7l
170,-
Kaffe/te
45,-
Varm sjokolade med krem
50,-