Tilbake til Menyer

Energimeny

God pausemat er ein viktig del for kurs- og konferansegjester og vårt kjøken har fokus på å lage heimelaga smakfulle småretter av lokale, energirike og ferske råvarer.

Sunt og godt

Dagens smoothie

60,-

utvalde frukt og bær i sesongen

Nøtter og tørka frukt

60,-

med mørk sjokoladebrekk

Heil frukt og bær

60,-

i sesong

Frukt- og snacksbuffet

160,-

i sesong (min. 10 personar)

*Prisane gjeld per person


Søte freistingar

Kringle

70,-

med vaniljekrem og makronfyll

Lapper

70,-

med syltetøy og rømme

Suksesskake

80,-

med friske bær

Twist

35,-

ass. sjokolade

Wienerbrød

50,-

Frukt- og snacksbuffet

160,-

i sesong (min. 10 personar)

*Prisane gjeld per person


Handmat

Halvt rundstykke

60,-

med ost og skinke eller kremost og avokado

Baguette

110,-

med ost og skinke, skagensalat eller dagens anbefaling

Wraps

85,-

med røykt laks og kremost, spekeskinke eller avokado og bønnesalat

*Prisane gjeld per person


Drikke

Mineralvatn

60,-

Spildemost 0,7l

170,-

Kaffe/te

45,-

  • 1. Hvete
  • 2. Skalldyr
  • 3. Egg
  • 4. Fisk
  • 5. Peanøtter
  • 6. Soya
  • 7. Melk
  • 8. Nøtter
  • 9. Selleri
  • 10. Sennep
  • 11. Sesam
  • 12. Sulfitt
  • 13. Lupin
  • 14. Blautdyr
  • 15. Svoveldioksid