Tilbake til Julebord

Smak av jul i Brasserie 59°

Jula handlar mykje om å vera saman og dela fine stunder. Kva er betre enn å avrunda året med eit velsmakande pusterom i julestria?

Tradisjonen tru, inviterer me til eit julepynta hotell frå midt i november til slutten av. desember.

Tallerken med ribbe, poteter og pølse.

Førjulskos

Julas à la carte

Den gode matopplevinga står sjølvsagt i sentrum av vår à la carte meny. Anten du føretrekkjer kjøtt, fisk eller vegetariske alternativ. Få til ei hyggelig julesamling med deg og dine hos Brasserie 59°.


Førjulskos

Kjensle av jul

Vårt dedikerte kokketeam utarbeider ein fantastisk 4-rettars julemeny som kombinerer tradisjonelle julefavorittar med moderne smakar. Kvar rett vil bli laga med dei beste råvarene for å sikra ein julemeny av høgast mogleg kvalitet. Me gler oss til å dela menyen med dykk etter sommaren!

Dekka julebord med ulike retter. Juletre i bakgrunnen.