Tilbake til Menyer

Meny Brasserie 59°

Forrett

Tartare de boeuf

195,-

Tartar av okse med vår egen sylteagurk, rødbeter, sjalottløk & kapers

Beter

190,-

Variasjon av bakte og sylta beter, rødbetpurè, geitost frå Myrdal Gard på Tysnes, rugchips og friske urter

Krema fiskesuppa

195,-

dagens fangst og sprø grønsaker

Smårettar

«Burger 59°» #9

270,-

med brioche, romanosalat, bifftomat, sylta rødløk, vår egen sylteagurk, norsk cheddar, bacon, crispy frites og aioli

Fish & Chips

250,-

med grov ertepurè, sitron, heimelaga tartarsaus, crispy frites og ketchup

Oksehale

245,-

Braissert oksehale på surdeigsbrød med, aioli, tomat, agurk, salat, sylta småløk og rugsmuler

Fiskesuppe

235,-

Kjøkkensjefens krema fiskesuppe med dagens fangst og sprø grønnsaker

Fisk

Moules Fries

liten 235,-/stor 335,-

kvitvinsdampa blåskjell servert med crispy fries, husets aioli og friske urter — 0,5 kg eller 1 kg (2,3,10,12,14)

Kveite

360,-

pannestekt kveite med spinatkrem, sesongens grønnsaker, hvitvinssaus og urter

Klippfisk

375,-

grilla klippfisk med blomkålkrem, bakte tomater, løk, oliven og friske urter

*Alle hovudretter kjem med valfri poteter: Ovnsbakte småpoteter, konglepoteter, crispy fries eller søtpotet fries


Kjøtt

Biff 59

380,-/425,-

indrefilet av storfe med gulrotkrem smakt til med appelsin, sesongens grønnsaker og urtesmør

Lam

390,-

langtidstekt mørbrad av lam frå Hardanger med spinatkrem, sesongens grønnsaker & rødvinsglace

And

395,-

Andebryst frå Holte Gård med selleri og eplepurè, sesongens grønnsaker & sjysaus på bakt sjalottløk

*Alle hovudretter kjem med valfri poteter: Ovnsbakte småpoteter, konglepoteter, crispy fries eller søtpotet fries


Vegansk

Gresskar

280,-

Bakt flaskegresskar med blomkålpurè, couscous, granateple og sylta rødløk

Dessert

Klassisk Crème Brûlèe

155,-

servert med kirsebær og plommeis fra Isrosa (3,7)

Profiteroles

160,-

fransk vannbakkels med sitronkrem, marengs & basilikumsorbet

Tarte au chocolat

165,-

fransk sjokoladeterte med salt karamell, kirsebærcoulis & vaniljeis fra Isrosa

Isfjøl

frå 120,-

valfri is og antall kuler med topping. Spør din servitør om anbefaling

Ostefat

205,-

med lokale og franske oster, marmelade og salt kjeks

Ekstra

Raudvinsaus

45,-

Sprø løkringer

45,-

Aioli

35,-

Trøffel Aioli

45,-


Allergimerking


1. Gluten 2. Skaldyr 3. Egg 4. Fisk 5. Peanøtter 6. Soya 7. Melk 8. Nøtter
9. Selleri 10. Sennep 11. Sesam 12. Svoveldioksid 13. Lupin 14.Blautdyr