Tilbake til Menyer

Meny Brasserie 59°

Forretter

Pastinakksuppe

230,-

lettrøykt laks, sylta grønsaker, grønkålchips og urteolje

7 Melk

12 Sulfitt

4

9 Selleri

Tartar

235,-

oksetartar, røykt aioli og vårløk på surdeigstoast

1 Hvete

12 Sulfitt

3

10 Sennep

Ceviche

225,-

sitrusmarinert kveite, grilla mais og sylta småløk

4 Fisk

9 Selleri

12 Sulfitt


Favorittar frå kjøkkenet

Burger 59°

280,-

200 g angusburger med surdeigsbrød laga på øl, husets BBQ-saus, røykt aioli, cheddar, bacon, salat, tomat og sylta rødløk

1 Hvete

3 Egg

7 Melk

10 Sennep

12 Sulfitt

Fish & Chips

280,-

med ertepurè, grilla sitron, heimelaga remulade, pommes frites og ketchup

1 Hvete

3 Egg

4 Fisk

7 Melk

10 Sennep

12 Sulfitt

Rekesmørbrød

260,-

håndpilla reker på briochebrød med sitronmajones, salat og urter

1 Hvete

10 Sennep

12 Sulfitt

7

2 Skalldyr

3 Egg

Salat 59

265,-

med grilla grønsaker, spekeskinke fra Nyyyt og honning- og sitronvinaigrette – servert med surdeigsbrød og urtesmør

7 Melk

1


Hovudretter

Moules Frites

275/375,-

kvitvinsdampa blåskjell med sitronmajones, pommes frites og friske urter — 0,5 kg eller 1 kg

3 Egg

7 Melk

10 Sennep

12 Sulfitt

14 Blautdyr

Torsk

420,-

misomarinert torsk med smørdampa pac choy, reddik og vårløk

7 Melk

12 Sulfitt

4

6 Soya

Okse

470,-

ytrefilet med grilla løk, aspargessalat med honning- og sitronvinaigrette og parmesanmajones

12 Sulfitt

7

3 Egg

10 Sennep

Kylling

410,-

confitert kyllinglår med grilla grønsaker, zucchini, urter og gremolata

12 Sulfitt

Aubergine

290,-

pankopanert aubergine med aspargessalat og tomatsalsa

12 Sulfitt

1

Avokado & Edamame

280,-

avokado og edamame burger med surdeigsbrød laga på øl, salat, tomat, sylta rødløk, pommes frites og vegansk majones

12 Sulfitt

1

6 Soya

Alle hovudretter med valfri poteter:
Urtebakte småpoteter / Fransk potetsalat / Pommes fries / Søtpotet fries


Dessert

Sjokolade

185,-

sjokoladeterte med salt karamell og krokanis

1 Hvete

3 Egg

7 Melk

8 Nøtter

Yuzu

180,-

kvit sjokoladeganache med yuzu, sitruscoulis og peppermarengs

3 Egg

7 Melk

Jordbær

175,-

jordbærconsummé, peppermarengs og jordbær- og limesorbet

3 Egg

Ostefat

225,-

ostefat med et utvalg av oster, ripsmarmelade og heimelaga flatbrød

1 Hvete

7 Melk

8 Nøtter

3-retters Brasserie 59° meny

Kveite

,-

røykt kveite fra Ryfylke med jordskokk-krem, sylta gulrot, rugchips, gressløkolje and løyrom

1 Hvete

4 Fisk

7 Melk

12 Sulfitt

Okse

,-

refilet av okse med sesongens grønnsaker, gulrotpurè med appelsin og rødvinssaus

7 Melk

12 Sulfitt

Sjokolade

,-

konfektkake med appelsin- og sitrus sorbet

1 Hvete

3 Egg

7 Melk

Kr. 795,- per person

  • 1. Hvete
  • 2. Skalldyr
  • 3. Egg
  • 4. Fisk
  • 5. Peanøtter
  • 6. Soya
  • 7. Melk
  • 8. Nøtter
  • 9. Selleri
  • 10. Sennep
  • 11. Sesam
  • 12. Sulfitt
  • 13. Lupin
  • 14. Blautdyr
  • 15. Svoveldioksid