Tilbake til Menyer

Meny Brasserie 59°

Forrett

Skalldyr

215,-

krema skalldyrsuppe med dagens fangst, sylta fennikel, eple- og urteolje

7 Melk

12 Sulfitt

4

2 Skalldyr

Kveite

215,-

røykt kveite frå Ryfylke med jordskokk-krem, sylta gulrot, rugchips, gressløkolje og løyrom

7 Melk

4

1 Hvete

12 Sulfitt

Beter

175,-

saltbakte beter med sylta småløk, eple, Haukeli-Chevre, rista pistasjkjerner og urter

7 Melk

12 Sulfitt

8


Smårettar

Burger 59°

280,-

200 g angusburger med surdeigsbrød laga på øl, aioli, østavind-ost, grilla bifftomat, salat, sylta rødløk, baconmarmelade og pommes frites

1 Hvete

3 Egg

7 Melk

10 Sennep

12 Sulfitt

Fish & Chips

275,-

med ertepurè, grilla sitron, heimelaga remulade, pommes frites og ketchup

1 Hvete

3 Egg

4 Fisk

7 Melk

10 Sennep

12 Sulfitt

BLT-sandwich

245,-

med surdeigsbrød, bacon, ost, tomat, salat og peppermajones

1 Hvete

10 Sennep

12 Sulfitt

7

Salat 59

260,-

med røykt and frå Holte-Gård, rista pistasjkjerner, sylta løk og osten Trave fra Ryfylke

7 Melk

12 Sulfitt

8

Pastinakksuppe

275,-

med lettrøkt laks, sylta grønnsaker og grønnkålchips

4 Fisk

7 Melk

12 Sulfitt

Avokado & Edamame

280,-

burger med surdeigsbrød laga på øl, salat, cherrytomat, sylta raudløk, pommes frites og mayo

1 Hvete

6 Soya

12 Sulfitt


Hovudretter

Skrei

415,-

ovnsbakt skrei med sesongens grønnsaker, gulrotpurè med appelsin, baconsmør og erter

7 Melk

4

Ishavsrøye

390,-

pannestekt ishavsrøye med bakt blomkålpurè, sylta blomkål, agurksalat og hollandaisesaus

7 Melk

12 Sulfitt

4

Okse

465,-

indrefilet av okse med sesongens grønnsaker, gulrotpurè med appelsin- og rødvinssaus

12 Sulfitt

7

Bouef Bourguignon

390,-

tradisjonell «Bouef Bourguignon» med bacon, gulrot, sopp, sjalottløk, rødvin og timian

12 Sulfitt

9

And

435,-

andebryst fra Holte-Gård med rødbetpurè, grønnkål, sylta gresskar og løksaus

7 Melk

12 Sulfitt

Byggotto

290,-

byggotto av byggryn med rødbeter, sylta cherrytomater, gresskar og grønnkål

12 Sulfitt

Alle hovudretter med valfri poteter:
Urtebakte småpoteter / Mandelpotetpurè / Pommes fries / Søtpotet fries


Dessert

Pistasj

185,-

pistasjterte med karamelliserte pistasjnøtter og sjokoladeis

1 Hvete

3 Egg

7 Melk

8 Nøtter

12 Sulfitt

Cremè Brûlèe

175,-

tradisjonell fransk Cremè Brûlèe og skogsbærsorbet

3 Egg

7 Melk

Sjokolade

185,-

konfektkake med appelsin- og sitrus sorbet

1 Hvete

3 Egg

7 Melk

Ostefat

220,-

ostefat med utval av 3 typar oster (fast ost, mjuk ost og blåmuggost), plommemarmelade og heimelaga flatbrød

1 Hvete

7 Melk

8 Nøtter

3-retters Brasserie 59° meny

Kveite

,-

røykt kveite fra Ryfylke med jordskokk-krem, sylta gulrot, rugchips, gressløkolje and løyrom

1 Hvete

4 Fisk

7 Melk

12 Sulfitt

Okse

,-

refilet av okse med sesongens grønnsaker, gulrotpurè med appelsin og rødvinssaus

7 Melk

12 Sulfitt

Sjokolade

,-

konfektkake med appelsin- og sitrus sorbet

1 Hvete

3 Egg

7 Melk

Kr. 795,- per person

  • 1. Hvete
  • 2. Skalldyr
  • 3. Egg
  • 4. Fisk
  • 5. Peanøtter
  • 6. Soya
  • 7. Melk
  • 8. Nøtter
  • 9. Selleri
  • 10. Sennep
  • 11. Sesam
  • 12. Sulfitt
  • 13. Lupin
  • 14. Blautdyr
  • 15. Svoveldioksid