Tilbake til Menyer

Meny Brasserie 59°

Forrett

Spekeskinke

220,-

spekeskinke av ytrefilet gris frå Nyyyt på Jæren med tomat og gressløkvinaigrette, parmesankrem, potetchips og karsesalat

Krabbe

215,-

rista toast med krabbe, reker, fennikel, eple & sitronmajones

Kveite

225,-

røykt kveite fra Ryfylke med jordskokk-krem, syltet gulrot, gressløkolje og løyrom

Smårettar

Burger 59°

275,-

200 g angusburger med brioche, romanosalat, bifftomat, sylta rødløk, sylteagurk, norsk cheddar, karamellisert løkkrem, pommes frites og husets aioli. Allergen: hvete, egg, sulfitt, sennep, melk

Fish & Chips

265,-

med ertepurè, grilla sitron, heimelaga remulade, pommes frites og ketchup. Allergen: hvete, fisk, egg, sulfitt, sennep, melk

Chevresalat

255,-

grønn salat med ristet rugsmuler, sylta løk, chevre og tørka aprikos. Allergen: hvete, rug, bygg, sulfitt, melk

Smørbrød med røkt and

265,-

grilla surdeigsbrød med bakt gresskarpurè, røkt andebryst, sylta rødløk, rista hasselnøtter og sidesalat. Allergen: hvete, egg, sulfitt, hasselnøtter

Fisk & skalldyrsuppe

245,-

kjøkkensjefens fisk og skalldyrsuppe sylta fennikel, eple & urteolje. Allergen: fisk, melk, sulfitt, selleri, skalldyr, bløtdyr

Fisk

Torsk

405,-

posjert skrei med sylta småløk, brent purre, gresskarpurè, erter og soyasmør. Allergen: fisk, melk, sulfitt

Klippfisk

410,-

pannestekt klippfisk med blomkålkrem, confiterte romantica tomater, sjalottløk, oliven og urter. Allergen: fisk, melk, sulfitt

Skalldyrsuppe

395,-

kjøkkensjefens skalldyrsuppe med sjøkreps, sylta fennikel, eple & urteolje. Allergen: fisk, melk, sulfitt, selleri, skalldyr, (bløtdyr)

*Alle hovudretter kjem med valfri poteter:


Kjøtt

Okse

450,-

indrefilet av okse med confitert romantica tomater, grønnsaker i sesong, sopp patè og rødvinssaus. Allergen: melk, sulfitt, selleri

Kalv

435,-

entrecôte av kalv med løkkrem, grønnsaker i sesong og bearnaisesaus. Allergen: melk, egg, sulfitt, selleri

And

395,-

confitert andelår med posjert pære, grønnsaker i sesong og bjørnebærsaus. Allergen: sulfitt, selleri

*Alle hovudretter kjem med valfri poteter:


Vegansk

Kål

280,-

grilla kål med bakt gresskarpurè, sylta småløk, grønnkålchips, balsamico, rista gresskarkjerner og kikertboller. Allergen: sulfitt

Avokado og edamame

275,-

avokado og edamame burger med surdeigsbrød laget på øl, romanosalat, bifftomat, sylta rødløk, pommes frites og vegansk mayo. Allergen: soya, hvete, sulfitt

Dessert

Creme bruleé

165,-

Creme Bruleè med et hint av appelsin servert med kaffeis. Allergen: melk, egg, sulfitt

Èclairs

165,-

klassisk fransk èclairs med crème pâtissière, salt karamell og tindvedsorbet. Allergen: melk, egg, hvete, sulfitt

Hvit sjokolade

170,-

hvit sjokolademousse med lime på mandelbunn med eple & blåbærkompott. Allergen: melk, egg, mandler, sulfitt

Ostefat

215,-

ostefat med franske og lokale oster, eple & blåbærkompott og rista nøttebrød. Allergen: melk, hvete, nøtter


Allergimerking


1. Gluten 2. Skaldyr 3. Egg 4. Fisk 5. Peanøtter 6. Soya 7. Melk 8. Nøtter
9. Selleri 10. Sennep 11. Sesam 12. Svoveldioksid 13. Lupin 14.Blautdyr