Vinsmaking

Aktivitetar

Vinsmaking

Vinsmaking eller cidersmaking i hotellets vinkjellar med vår sommelier Thor Oddvar Havn. I vinkjellaren har me plass til 24 personar. Vår nyutdanna sommelier Thor Oddvar held ei uformell smaking med fokus på dei tre viktigaste punkta – smakfullt, sosialt og kunnskapsrikt.

Vinsmakingane inkluderar 5 typar vin etter avtalt tema. Det vert servert små munnfull av deilige skinker, oster og nybakt brød frå kjøkenet.

Veit du at vinkjellaren vår har heile 1500 vinflasker frå heile verda? Me kan kome med forslag til tema eller du kan ta kontakt for eigne ønskjer.

1 Time
8 – 30
Frå 495,- per person

Ulike vinsmakingar


Vinsmaking – for folk flest

Ei uformell vinsmaking med vår sommelier/connoisseur med fokus på dei tre viktigaste punkta – smakfullt, sosialt og kunnskapsrikt. Ein kan gjerne komma med ønskje om tema som for eksempel The white queen, Italienske smakar, Unge & friske, Old vs. New World o.l

Vinsmakinga inkluderar 5 typar vin etter avtalt tema. Det vert servert små munnfull av deilige skinker, oster og nybakt brød frå kjøkkenet.

Minimum 8 personar.

8-14 personar: kr 750,- per person / 15-20 personar: kr 595,- per person / 20-30 personar: kr 495,- per person


Vinsmaking – premium

Ei uformell vinsmaking med vår sommelier/connoisseur med fokus på dei tre viktigaste punkta – smakfullt, sosialt og kunnskapsrikt. Her er fokuset vinar frå verdens mest kjente vinområder for kvalitetsvin som Bourgogne, Bordeaux og Champagne.

Vinsmakinga inkluderar 5 typar vin frå ein av verdas mest kjente kvalitetsområder. Det vert servert små munnfull av deilige skinker, oster og nybakt brød frå kjøkkenet.

Minimum 8 pers.

Kr. 1200,- per person


Sidersmaking

Ei uformell sidersmaking med vår sommelier/connoisseur med fokus på dei tre viktigaste punkta – smakfulllt, sosialt og kunnskapsrikt.

Smakinga inkluderar 5 forskjellige typar sider med fokus på Norsk sider. Historie, produksjonsmetode og ulike stilar står i fokus. Det vert servert små munnfull av deilige skinker, oster og nybakt brød frå kjøkkenet.

Minimum 8 personar.

8-14 personar: kr 750,- per person / 15-20 personar: kr 595,- per person / 20-30 personar: kr 495,- per person