
Nordiske smakar
Koldtbord
- Marinert scampi på salat toppa med aioli og friske urter
- Røykt laks frå Espevær med eggerøre
- Skagen salat med ørretrogn og frityrsteikt kapers
- Kyllingfilet toppa med fenikkelcrudite og bringebær
- Roastbiff med krema potetsalat, friske urter og sylta raudløk
- Røykt skinke med balsamicomarinert asparges
- Pastasalat med pesto, sesongens grønsaker og bacon
- Blanda salat med sesongens grønsaker og urtevinaigrette
- Speke- og ostefat med lokal ost, marmelade og nøtter
- Tortillalefser fylt med kremost, salat og spekeskinke
- Lune karbonader med steikt løk og rødbetpurè
Varmmat
Indrefilet av okse servert med raudvinsaus,
sesongens grønsaker og kvitløkskrema poteter
Panko og urtebakt kveite med sprøsteikt purre, nøttesmør med friske urter og saltkokte poteter
Kr. 785,- per person


Med dessert
- Melkesjokolade panna cotta
- Blodappelsin fromasj med
karamellisert sjokolade - Dagens bakst
- Verdens beste
- Barnas favorittar
- Karamellpudding
Kr. 895,- per person
Minimum bestilling ved koldtbord til selskap er 30 personar