Velkomen til Brasserie og Bar 59° – staden for kulinariske og koselege treff.
Her vert fransk brasserie-stil foreina med kortreist og kvalitetsrike norske råvarer, med ein heilt unik atmosfære. Opplev kjensla av å kome til eit brasserie, kor stemninga er avslappa, varm og hyggeleg. Kor du kan nyte alt frå ein nydeleg matbit, eit glas med drikke, à la carte, eller berre slappa av med ei god bok og ein smårett.
Velkomen
– anten du bur på hotellet eller berre vil innom for ei herleg oppleving.
Opningstider
Brasserie 59°
À la carte mån – laur: 17:00 – 22:00
Småretter mån – laur 13:00 – 22:30
Sushi 59°
Onsdag – laurdag: 17:00 – 22:30
Frukostbuffet
Måndag – fredag: 05:45 – 10:00
Laurdag – sundag: 05:45 – 10:30
Bar 59°
Tysdag – laurdag: 17:00 – 24:00
Fredag – laurdag: 17:00 – 02:00
Meny
Brasserie 59°
Forret
Smårettar
Fisk
*Alle hovudretter kjem med valfri poteter.
Kjøtt
*Alle hovudretter kjem med valfri poteter.
Poteter
Vegansk
Dessert
Bar 59°
I Bar 59° kan du sitje deg ned og nyte atmosfæren i moderne lokale med særpreg frå Frankrike. Her kan du ta småpraten med kollegaer eller laga god stemning saman med venner.
Målet vårt er å servera fantastiske smakar laga med fokus på råvarer av høg kvalitet og eit lidenskapeleg team som vil gi deg dei beste opplevingane.
Opningstider
Tysdag – torsdag: 17:00 – 24:00
Fredag – laurdag: 17:00 – 02:00
Vinbar 59°
Velkommen til Vinbar 59º, vårt nye vinbarkonsept i hjartet av hotellet i Bar 59.
I vinbaren er det avslappa stemning og der finn du eit utval av vinar frå vinkjellaren tilgjengeleg på glas saman med eit utval av ostar, skinker og anna snacks.
Kvar veke hentar vår sommelier ut nye vinar frå kjellaren som det blir mogeleg å smaka på glas.
Opningstider
Tysdag – laurdag: 17:00 – 22:00
Sushi 59°
Leiv Martin og Auds reiser
Cafè, Brasserie og Bar 59° er inspirerte av åra Leiv Martin og Aud hadde i utanriksfarten, med stil- og interiørelement frå både skip og kontinentale restaurantar, kafear og barar. Menyane våre er influerte av klassiske brasserie- og kaferettar og Leiv Martin sine år som skipskokk og Stuert – med ein lokal og moderne vri.