HAUSTKAMPANJE – KONFERANSE

Å møtast fjes til fjes er den beste kommunikasjonsforma for effektiv samhandling og kunnskapsoverføring. I løpet av hausten har me ekstra god pris på konferanseopphald!

Me har konferansepakkane som gjev deg masse energi og tid til å tenkja. Ta turen ut av kontoret og møt dine deltakarar i eit av våre 10 fleksible og luftige møterom. Våre konferanselokale er velutstyrte og i tilknyting til dei er det hyggelege pauseområder der nytrekt kaffi med søte og friske freistingar vert servert.

Me kan tilby ein rikhaldig lunsj og ein smakfull 3-rettars konferansemiddag. Me har flotte nyrenoverte fasilitetar med restaurant, salong og pianobar med levande musikk. Hotellets treningsrom er sjølvsagt fritt tilgjengeleg for alle våre gjestar.

Lat oss ta detaljane, slik at du som vår gjest kan fokusera 100% på innhaldet!

«Velkomen til Stord – konferansepakke»

  • Møterom med standard teknisk utstyr og prosjektor
  • Trådlaust internett til alle deltakarar
  • Kaffi/te/isvatn tilgjengeleg heile dagen
  • Frukt ved møtestart
  • 2-rettars lunsj
  • 3-rettars konferansemiddag
  • 1 overnatting i standard enkeltrom
  • Frokostbuffé avreisedag
  • Parkering

Pris per person i enkeltrom:     1795 kr

Hausten er den perfekte tida for konferanseaktivitetar! For dei som ønskjer å få mest mogeleg ut av opphaldet og engasjementet til deltakerne, vil me anbefale å kombinere fagleg innhald med morosame og inspirerande gruppeaktivitetar. Me kan blant anna tilby vinsmaking i hotellets vinkjellar, teambuilding på Kristornbua, leirdueskyting på Litlabø eller ein gøyal quizrunde på hotellet. Me er behjelpelege med råd, tips og tilrettelegging.

Sjå vår aktivitetsmeny for 2020 her

For meir informasjon og bestilling ta kontakt på tlf: 53 40 25 00 eller booking@stord-hotel.no

Vilkår!

Prisane gjeld for arrangement frå september til desember, kor 15 eller fleire deltakarar overnattar. Tilbodskode HKK20.

Kampanjen gjeld t.o.m. 30. september 2020.

Eit trygt konferanseopphald!

Hos oss får du full fleksibilitet på alle nye bestillingar. Me følgjer helsedirektorates avgjerder og anbefalingar til ein kvar tid. Dersom ikkje arrangementa let seg gjennomføre, kan du trygt ombooka kostnadsfritt til ein annan dato.