Du kan trygt bestille!

Du kan trygt bestille framtidige hotellopplevingar hos oss!

Kanskje du treng ein deileg overnatting med kjærasten, eller du har noko å feira saman med heile familien? Eller er tanken å planleggje eit konferanseopphald, firmafest eller kickoff? Me er her og tek gjerne i mot dine spørsmål og førespurnader.

Hos oss får du full fleksibilitet på alle nye bestillingar. Me følgjer helsedirektorates avgjerder og anbefalingar til ein kvar tid. Dersom ikkje arrangementa let seg gjennomføre, kan du trygt ombooka kostnadsfritt til ein annan dato.

Vilkår:

  • Alle reservasjonar og bestillinger har kostnadsfri ombooking
  • Enkeltreservasjonar kan endrast gratis inntil klokka 16:00 ankomstdagen
  • Gruppebestilling og arrangementa kan ombookast gratis til ein ny dato fram til 1 veke før ankomst