Ingvild Tennfjord kjem attende!

Smaken av Italia – I vår fantastiske toppetasje, med øyas beste utsikt

Nordmenn elskar italiensk vin og mat. Men korleis velje i havet av smakar? Saman med vinekspert og skribent Ingvild Tennfjord knekk me koden til å forstå dei italienske vinane. Ho hjelper deg å attkjenne kvalitet og finn dine personlege favorittar. Dette blir ei sann nyting!

Me smakar 6 vinar i løpet av kvelden. Alt presentert med Ingvilds humoristiske og forståelege stil – anten me er noviser eller vidarekomne.

Kr. 695,- per person

Prisen inkluderar vinkurset på 1 time og 45 minutt med 6 ulike vinar. Etter kurset vert det servert Sharing Plates på borda med utvalde smårettar inspirert frå Italia som passar ypperleg til vinane de nyleg har smakt på.

Velkomen til ei vinsmaking litt utanom det vanlege, fredag 14. juni klokka 18:00.

Ta kontakt på sonja.sandtorv@stord-hotel.no eller ring 53 40 25 00 for meir informasjon og tinging av billett.