VINTERKAMPANJE – Konferanse

Me tilbyr i vinter 1/2 pris på alle Dagpakkar – Dag 2 når du har konferanse med overnatting på Stord Hotell.

Me har konferansepakkane som gjev deg masse energi og tid til å tenkja. Ta turen ut av kontoret og møt dine deltakarar i eit av våre 9 fleksible møterom, som kan ta imot alt frå 2 til 350 personar. Våre møterom er velutstyrte og i tilknyting til dei er det hyggelege pauseområder der nytrekt kaffi med søte eller friske freistingar vert servert.

Me kan tilby eit rikhaldig lunsjbord og ein smakfull 3-rettars konferansemiddag. Me har flotte fasilitetar med restaurant, lobbybar og pianobar med levande musikk. Hotellets symjebasseng, sauna og solarium, samt vårt nye treningsrom er sjølvsagt fritt tilgjengeleg for alle våre gjestar.

Lat oss ta detaljane, slik at du som vår gjest kan fokusera 100% på innhaldet!

For meir informasjon og bestilling sjå: KONFERANSEPAKKAR eller ta kontakt med vår bookingansvarleg Ragnhild Saue.

 

 

For dei som ønskjer ei avveksling frå fagleg innhald, kan me blant anna tilby vinsmaking eller cognacsmaking i hotellets vinkjellar. Det er og fleire aktivitetar i nærområdet. Kva med rebusløp i Leirvik sentrum, teambuilding på Lundstre Gard eller ein gøyal quizrunde? Me er behjelpelege med råd, tips og tilrettelegging.

Vilkår:

  • – Prisane gjeld for arrangement i januar til mars 2019 kor 15 eller fleire deltakarar overnattar.
  • – Kampanjen gjeld t.o.m. 31. desember 2018.
  • – Kampanjen gjeld ved ledig kapasitet på hotellet. Her gjeld det å vere tidleg ute.
  • – Oppgje tilbodskode SKK18 ved bestilling.