Tilbake til Julebord
Julebord

Smak av jul i Brasserie 59°

Jula handlar mykje om å vera saman og dela fine stunder. Kva er betre enn å avrunda året med eit velsmakande pusterom i julestria?

Tradisjonen tru, inviterer me til eit julepynta hotell frå tysdag 14. november til fredag 22. desember.

Ulik julemat på et bord dekket til jul

Førjulskos

Julas à la carte

Den gode matopplevinga står sjølvsagt i sentrum på årets à la carte meny. Anten du føretrekkjer kjøtt, fisk eller vegetariske alternativ. Få til ei hyggelig julesamling med deg og dine hos Brasserie 59°.


Førjulskos

Kjensle av jul

Ønskjer du å gjera kvelden ekstra spesiell, kan det førehandsbestillast ein velsmakande 3 eller 4-retters meny.

Røykt andebryst frå Holte-Gård med sylta grønnsaker, rista pekannøtter og grønkål

Ovnsbakt torsk med grov ertepurè, bacon, granateple og sennepsaus

Filet av reinsdyr med pastinakkpurè, sautert rosenkål- og sopp, ovnsbakte poteter og sjysaus med appelsin

Vegansk «andebryst» av sellerirot, sautert rosenkål- og sopp, ovnsbakte poteter og appelsinsaus

Haustens multer med krumkake og krem

3-retters kr. 845,- / 4-retters 995,- per person

Bord dekket med deilig ulemat og juletre i bakgrunn